Для того, щоб підняти бойовий дух терористам так званої донецької "народної республіки", бойовики притягли на передову нібито вдову загиблого ватажка Олександра Захарченко.

У мережі не всі повірили у справжність вдови, багато хто засумнівався - а чи ту жінку показали народові.

Вдова Захарченка на передовій
Вдова Захарченка на передовій

У своєму Telegram-каналі заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький написав про те, що у покійного терориста "ДНР" Олександра Захарченка були цілих дві дружини.

"Тут не зовсім зрозуміло. У генералісимуса і підкорювача Лондона Захарченка було дві дружини. І обидві - Наталії. Так що, їх обох на передок послали?" Олексій Голубицький

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Втім, відповіді на це питання поки немає.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Нагадаємо, що у так званої донецької "народній республіці" оголосили в розшук двох чоловіків: саме їх підозрюють у вбивстві ватажка бойовиків Олександра Захарченко, який загинув у результаті вибуху 31 серпня в центрі Донецька.

Представники "МВС ДНР" заявили, нібито саме ці чоловіки перебували в ресторані в момент злочину. Також наголошується, що на окупованих територіях так звані правоохоронці продовжують спеціальні заходи, щоб встановити всі обставини події.

Прохання зазначеним особам і громадянам, які володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження вказаних осіб, а також про події, негайно звернутися в найближчий відділ поліції або зателефонувати за телефонами..."

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", бойовики, чиї фотографії були опубліковані раніше, жодним чином не причетні до ліквідації ватажків терористів самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стала відома дата проведення виборів в фейкової "ДНР", а також ймовірні кандидати на місце Захарченко, який 31 серпня успішно відправили до "Гіві".