Підозрювана у справі щодо смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева, яка наразі перебуває під слідством, фізично не могла відвідувати весь курс водіння в автошколі "Транстур", випускницею якої вона є.

зайцева

Згідно з даними міграційної служби, під час навчання дівчина перебувала за кордоном.

права зайцева


Місцеве видання "Харьков Today" у свою чергу повідомляє, що наприкінці серпня правоохоронці провели обшуки в будівлі автошколи і вилучили документи з жовтня по листопад 2015 року, тобто за весь період навчання підозрюваної.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Відомо, що в автошколі Зайцева навчалася з 2 жовтня по 27 листопада, а 5 грудня отримала права. Слідчі сумніваються у тому, що підозрювана насправді відвідувала автокурси, адже за даними Державної міграційної служби, з 8 по 11 жовтня вона перебувала поза межами України" , - зазначили у виданні.


Наразі "Транстур" продовжує роботу у штатному режимі, однак суд наклав арешт на деякі їхні документи.
"Так, заняття проходять після обшуків. Директору погано стало, її швидка відвезла", - заявили у автошколі.


Нагадаємо, місцезнаходження спеціаліста наркоцентру Олени Федірко, яка брала аналізи у обвинуваченої Олени Зайцевої відразу після смертельного ДТП в центрі Харкова, в результаті якого загинули шість чоловік, так і не встановлено.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 22 серпня, перший заступник начальника управління з питань виконання кримінальних покарань Дмитро Індик заявив, що Олена Зайцева, яка на даний момент перебуває в Харківському СІЗО №27, просто підфарбувала брови олівцем.

"Зайцева має право користуватися засобами особистої гігієни, в тому числі косметичними засобами (олівцем і тінями для брів), а також іншими предметами побуту. Це не заборонено правилами внутрішнього розпорядку", - йдеться в офіційній відповіді.


Також Знай.ua писав про те, що адвокат однієї з потерпілих Дмитро Марцонь заявив, що на суді по справі ДТП у Харкові з Оленою Зайцевою і Геннадієм Дроновим виникли труднощі з визначенням ліній перехрестя, на якому сталася аварія.