Поведінка скандальних "торнадівців" вже давно перестала дивувати українців.

Однак, нові подробиці їхнього життя в СІЗО переходять всі межі дозволеного. Про це повідомила PolitekA.

Торнадівці

Відмова від виконання обов'язків спричинила за собою можливість бунту ув'язнених екс-бійців "Торнадо". Про це повідомив військовий прокурор Анатолій Матіос.

Як додав Матіос:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

На мій превеликий сором, як одного з представників ГПУ, це свавілля стало можливим внаслідок абсурдного невиконання своїх службових обов'язків прокурором, який відповідає за дотримання законності в місцях відбування покарання

в'язниця

Крім того, військовий прокурор підкреслив, що цей працівник прокуратури розпивав спиртні напої з колегами по Лук'янівському СІЗО, а самі "вечірки" відбувалися безпосередньо в камері наглядача.

Матіос додав інформацію про те, що ув'язнені «торнадівці» могли безперешкодно виходити в місто, так як мали всі необхідні ключі і магнітні пропуски.

Торнадівці

Військовий прокурор повідомив наступне:

У всіх« торнадівців» були магнітні картки, які дозволяли їм вийти на вулицю. Не тільки ключі, а магнітні картки ... На вулицю Дегтярівську. Коли ми спробували - всі двері відкривалися, все вийшло

Також стала доступною інформація про те, що за півтора року утримання екс- "торнадівців" під вартою у них в камері ні разу не проводився обшук. Відомо, що після бунту в камері були виявлені 142 телефони.

Матіос

Такими поблажками в місцях утримання під вартою користувалися не тільки колишні "торнадівці".

Торнадівці

Торнадівці

У джерелах неодноразово повідомлялося про VIP-положення затриманої Зайцевої, на совісті якої шість загиблих і шість постраждалих у страшній харківській аварії.

Так, на одному із засідань в очі присутніх відразу ж кинулися зміни у зовнішності Зайцевої - вона вдалася до послуг професійного фахівця і, швидше за все, зробила татуаж.

У мережі відразу ж відреагували на ганебну ситуацію: «Той випадок, коли твій адвокат топить, що у тебе страшні головні болі, а ти не втрималася і прийшла на засідання зі свіжими бровами».

Крім того, є інформація про те, що Зайцеву бачили вільно розгулюючу по Харкову.

Зайцева

Підтверджують це знімки, що були опубліковані в Фейсбук.

Нагадаємо, у ніч на 4 вересня вчинив самогубство в`язень Бориспільської колонії під Києвом. Як відзначають очевидці, чоловік вистрибнув із третього поверху.

Як повідомляв Znaj.ua, бойовики самопроголошеної «ДНР» не йдуть на контакт з українською стороною, а постраждає від цього цивільне населення по обидві лінії фронту.

Також Znaj.ua писав про те, що Алькатрас - це знаменитий острів, розташований в затоці Сан-Франциско, штат Каліфорнія. Також острів має ще одну назву - Скала (The Rock), яку він отримав завдяки однойменному фільму Майкла Бейя 1996 року. У червні 1962 року трьом чоловікам вдалося обійти всі перешкоди і втекти з Алькатраса.