Черговий водій відзначився скандалом з пільговиками. На цей раз в Дніпрі. Але в даному випадку маршрутник скандалив не з бійцями АТО чи їх родичами, а зі звичайною бабусею, яка пред'явила пенсійне посвідчення на пільговий проїзд.

Сталося все це в дніпровській маршрутці №33, яка прямує на рейсі Мирне – Старомостова площа. Літня жінка пред'явила водієві маршрутки пенсійне посвідчення, на що водій зреагував досить неадекватно, почавши кричати, що на нього почалася "атака пенсіонерів".

Втім, він все ж взяв пільговичку і рух продовжилося. Проте водій ще 10 хвилин продовжував кричати на бабусю і звинувачувати її, що вона "шастає по місту", а не сидить удома. Пенсіонерка ж вела себе підкреслено ввічливо і не відповідала на випади водія. Чому багато водіїв дніпровських маршруток вважають, що роблять пасажирам послугу — велике питання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кричущий випадок з маленькою дівчинкою і маршрутником поставив на вуха українців. У Чернівцях водій маршрутки №38 зійшов з маршруту і висадив 12-річну школярку посеред промислової зони. Про це розповіла мама дівчинки Інна Яковенко в Facebook-спільноті "СтопХам Буковина".

"Знову інцидент з маршруткою 38 маршруту. 4 вересня, моя неповнолітня донька, 12 років, сіла в 7:10 на маршрутку на вулиці Миколаївській (їхала в школу), заплатила за проїзд 5 грн. Проїхавши дві зупинки, водій висадив одного пасажира на вулиці Проектній біля училища, ще трохи проїхавши, сказав моїй дочці виходити, тому що він їде в гараж. Висадив навпроти ресторану "Гостинний двір". Між зупинками. В нежитловому районі. Скажіть, будь ласка, куди котиться цей світ, які виродки нас возять? Невже у них немає дітей, немає взагалі людяності?" - написала розлючена жінка.

Нагадаєммо, бидло-маршрутник потрапив у скандал з матір'ю героя АТО.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "герой паркування" підштовхнув киян на страшний злочин.

Також портал "Знай.uа" писав, що маршрутка розгубила пасажирів по дорозі.