Батько-педофіл, який жорстко познущався над власною донькою не тільки знімав її у порнографічному відео, а й регулярно глумився над власним дитям.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, правоохоронці розповіли, що після детально проведеної експертизи батькові-педофілу з Бердичева, який для заробітку знімав свою доньку у порнографічних цілях оголосили ще одну підозру.

Правоохоронці додатково кваліфікували дії 27-літнього бердичівця, колишнього атовця, за ч. 3 ст. 153 КК України – "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі вже відомо, що таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що слідчі отримали результати експертизи техніки, яку батько використовував для зйомок відео.

На комп’ютері та смартфоні купа фото- та відеофайлів, які підтверджують його насильницькі дії стосовно малолітньої доньки.

Разом з тим варто відзначити, що у ЗМІ з'явилася інформація про те, що 25 вересня в Деснянському районі Києва було знайдено труп чоловіка з відрізаними статевими органами. Деякі подробиці вбивства є неправдивими.

Статеві органи чоловіка не відрізали. Про це повідомила заступник прес-секретаря Головного управління Національної поліції у Києві Яна Неруш.

Наразі вже відомо, що у вівторок, 25 вересня, правоохоронці отримали інформацію про виявлення трупу на Троєщині. Слідчо-оперативна група, яка відразу ж виїхала за вказаною адресою виявила сліди насильницької смерті. За попередньою інформацією, тіло пролежало менше доби, також біля нього були знайдені шприци.

Крім того у поліції відразу ж спростували інформацію, що загиблий був причетний до злочинків пов'язаних з педофілією.

Попередньою причиною смерті стали удари по голові. Крім цього у загиблого були приспущені штани. Подробиці події з'ясовуються.

Слідчий відділ поліції почав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

В Івано-Франківську батька підозрюють у зґвалтуванні доньки

Нагадаємо, у Києві "стратили" ймовірного збоченця, фото 18+.

Як повідомляв "Знай.ua", молодий батько приревнував жінку до немовляти та застрелив його.

Також "Знай.ua" писав, що божевільна пара сяде за інтим з собакою.