Настоятель Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло зробив чергову скандальну заяву, яка шокувала українців.

Про це він розповів у інтерв'ю для одного із українських видань.

"Сьогодні хвороб невидимо. Ну, вони самі собою не з'являються. Вони є в лабораторії. Ось мені довелося нещодавно чути, що є американські лабораторії на території колишнього Радянського Союзу, які заражають комарів та інших комах, а також тварин і випускають у світ для того, щоб нести загрозу населенню", — підкреслив він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами митрополита, люди самі не розуміють того, що коять.

"Вони вбивають те, що приносить користь, а рятують калік, дають можливість бути такими, знаєте, овочами", — розповів настоятель.

Він вважає, що є "багато хворих людей, які повинні були давно померти, але Господь за гріхи посилає їм муки, щоб ми на їх прикладі побачили свої страждання у майбутньому".

Нагадаємо, у столиці активісти громадської організації "С14" прийшли під стіни Києво-Печерської Лаври з акцією протесту та заблокували в'їзд на територію святині.

Про це повідомляє Inforesist.

Кияни вийшли на протест після того, як в Лаврі відмовилися відспівувати загиблих воїнів АТО, хрещених не в церкви Московського патріархату.


Як писав раніше Знай.ua, настоятель Києво-Печерської Лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Владика Павло побоюється нападів радикалів 14-17 жовтня, в дні свята Покрова.

Про це повідомляють "Вести".

Владика написав листа президенту України Петру Порошенку, прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, голові МВС Арсену Авакову, керівнику Нацполіціі Сергію Князеву, а також у Генпрокуратуру та СБУ, з проханням запобігти усім спробам агресії відносно Лаври.


Також Знай.ua писав про те, що відбулася архієрейська нарада Української Православної Церкви, за підсумками якої було зроблено важливу заяву.