Ємен розташований в Південно-Західній частині Азії. Ніхто в світі навіть не уявляє, які жахливі речі відбуваються в цій країні. Тут процвітає не тільки беззаконня, злидні, вбивства, але і секс-рабство неповнолітніх. Коли дізналися цю історію, вона шокувала весь світ.

У 9 років Нуджуд Аліали видали заміж за 30-річного кур'єра. На її батьківщині більше половини дівчат вступають у подружні стосунки до 18 років. У глави сімейства було 16 дітей, дві дружини і ні гроша за душею: він не міг більше чекати. За умовами шлюбного договору, чоловік повинен був до настання повноліття Нуджуд піклуватися про неї по-батьківськи. Але чоловік з самого початку став бити і ґвалтувати дівчинку.

Через два місяці після весілля Нуджуд вдалося втекти. За порадою другої дружини батька, вона звернулася до суду, який зобов'язав сім'ю дівчинки відшкодувати її чоловікові моральну шкоду в розмірі еквівалентному 200 доларам США. На той момент у Нуджуд вже з'явився адвокат. Вона внесла необхідну суму з власних коштів. Нуджуд стала першою офіційно розведеною неповнолітньої в історії країни.

Завдяки її адвокату, дівчинці вдалося відновити справедливість і покарати кривдника. Звичайно покарання має бути суворішим, але в цій країні такі закони. У 2008 році адвокат і Аліали були визнані жінками року за версією журналу Glamour.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Знай.иа" писав раніше: Затиснув дитини в ліфті і показував геніталії: копи шукають небезпечного збоченця. Житель Харкова розповів, що його 10-річну доньку намагалися зґвалтувати в ліфті. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

"Знай.иа" також повідомляє: Зверь-вітчим став батьком двох дітей своєї падчерки: рішення суду шокувало весь світ. Як повідомляють прокурори, вперше 15-річна дівчинка звернулася в поліцію 23 листопада 2013 роки. Жерва розповіла, як вночі в її кімнату пробрався вітчим, а потім зґвалтував. В результаті сексуального контакту вона завагітніла. Правоохоронцям чоловік сказав, що сексу з падчеркою у нього ніколи не було, але про вагітність він знає.