Чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися та ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.

Дане рішення винесла суддя Білик. Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача Людмили Миколаївни в Facebook, пише портал "Політека".

Активістка нагадала, що в серпні ґвалтівники 5 годин знущалися над дівчиною, а коли та знепритомніла, її відносили в холодний душ. Двох чоловіків відразу ж заарештували і відправили в СІЗО, однак через два місяці їх відпустили під заставу.

За словами активістки, коли потерпіла дізналася про таке рішення, вона трохи не покінчила з собою. А ось за словами судді основна проблема полягає в тому, що нових доказів немає. У неї на руках ті ж папери, які були і спочатку слідства кілька місяців тому: протоколи допиту потерпілої, її двох сестер і висновки експертизи про нанесення легких тілесних ушкоджень: синців на руках і щоках.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Чи були якісь дані про травмування статевих органів — не пам'ятає. А висновків судово-медичної (генетичної) експертизи поки немає, тому про те, що у дівчини травмовано статеві органи, вона не знає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мадридський клуб "Реал" підтримав португальського нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду в скандалі про згвалтування.

"Реал" подав до суду на португальську газету Correio da Manhã за матеріал, в якому йшлося про те, що саме клуб, гравцем якого Роналду був до минулого літа, був ініціатором того, щоб футболіст заплатив за мовчання нібито зґвалтованої ним Кетрін Майорги.

Варто нагадати, що окружний прокурор Манхеттена зняв частину звинувачень, які раніше були висунуті відносно продюсера скандального Харві Вайнштейна, якого підозрюють в безлічі злочинів сексуального характеру. Як повідомляється, суд відхилив звинувачення акторки Люсі Еванс. За її словами, Вайнштейн примусив її до орального сексу в 2004 році.

Нагадаємо, у вбивстві відомої журналістки звинуватили душевнохворого.

Як повідомляв Знай.uа в страшній загибелі болгарської журналістки підозрюють українця.

Знай.uа писав, путінський дружок Сігал посипався на питанні про зґвалтування.