У Києві відбувся інцидент в одному з популярних гіпермаркетів

Новус

Про це повідомляє @KyivLIVE.

У соціальних мережах попереджають відвідувачів, щоб вони несли відповідальність за свої особисті речі.


Так, в районі Південного залізничного вокзалу у покупця вкрали сумку, яку він залишив у камері схову. Мова йде про досить популярному супермаркеті серед киян Novus. Парадокс в тому, що грабіжник відкрив клітинку за допомогою свого ключа від іншого ящика. Ключ виявився універсальним і допоміг йому вчинити злочин. Грабіжнику не довелося сильно заморочуватися, адже своїми діями він навіть не привернув увагу інших відвідувачів охорони.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


З цього інциденту можна зробити висновок, що не можна довіряти камерах зберігання, а цінні речі завжди брати з собою. Якщо ви помічали в супермаркетах навіть є вивіска, яка повідомляє, що адміністрація не несе жодної відповідальності за вкрадені речі.

А найцікавіше, що напевно в той момент біля осередків не було жодного охоронця, адже найчастіше ми їх бачимо в самому залі, де вони намагаються зробити вигляд людини, що виконує свої обов'язки. Як все відбувається насправді – очевидно. Грабіжникам не складе праці зайти в супермаркет, відкрити вільним ключем будь-яку клітинку та заробити на рівному місці.


Найкраще тримати свої речі при собі. Сподіватися на охоронців або камери, на яких в результаті вдається розглянути тільки профіль, не варто. А якщо вже і стався подібний випадок, не чекайте, що ваші речі повернутися самі. Пишіть заяву в адміністрацію, повідомляйте в поліцію і домагайтеся справедливості.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явився хакер - Робін Гуд.


Як повідомляв портал "Знай.uа" банківський вірус виявився в Україні: як не попастися на гачок.


"Знай.uа" писав, Siri непомітно краде дані з іРһопе.