Київ розмивають на очах Кличка і поліції, мости тріщать по швах, катастрофа вже близько

Вже не перший рік поспіль екологи б'ють на спалах щодо жахливого стану акваторії Дніпра на території столиці та її околиць. Розмивання гирла річки, внаслідок якого ставиться під загрозу міцність київських мостів, – результат діяльності нелегального видобування піску. Доля одного з найнахабніших "піщаних бізнесменів" нарешті була розглянута на засіданні постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції, що відбулося 17 жовтня.

Приходив в гості до батька: стало відомо, в якій сім'ї виріс керченський стрілок

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченському політехнічному коледжі 18-річний учень закладу Владислав Росляков з рушниці розстріляв студентів та викладчів.

Після цього він привів в дію вибуховий пристрій, який приніс з собою та залишив у їдальні коледжу. В результаті теракту загинули 19 осіб, ще близько півсотні - отримали поранення різної тяжкості, велика частина вбитих і поранених - підлітки.Після вчиненої кривавої бійні Росляков наклав на себе руки.

Telegram-канал Mash дізнався інформацію про сім'ю 18-річного "керченського стрілка" Владислава Рослякова.

Не долетіла: літак Меланії Трамп задимився у повітрі

Літак першої леді США Меланії Трамп задимився в повітрі. Авіалайнер повернули на базу морської авіації Ендрюс через технічні неполадки. Про це повідомляє NBC.

В середу, 17 жовтня, літак, на борту якого перебувала Меланія Трамп, приблизно через 10 хвилин після зльоту задимився і був змушений повернутися на авіабазу вильоту.

Доля Андріївської церкви: що буде з культурною спадщиною після отримання Томосу

У Верховній Раді намагаються вирішити долю Андріївської церкви.

Таким чином, днями був зареєстрований законопроект про передачу Андріївської церкви в користування Вселенського патріархату. Тепер церковна будівля буде використовуватися для богослужінь, релігійних обрядів та церемоній.

Запам'ятайте ці пики: пара злодіїв нахабно обчистила дітей просто в школі

У Дарницькому районі Києва двоє невідомих обікрали школярів. Пара проникла в навчальний заклад ще 8 жовтня, проте ще до цих пір особи зловмисників не встановлені.

Злочин стався у школі №296 на вулиці Кошиця, 8. Молодий чоловік і вагітна жінка вкрали особисті речі учнів двох класів, повідомили у групі "Київ Оперативний" у Facebook.