В Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів. Про це пише "Радіо Свобода".

За словами заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ДержНС в Одеській області Олександра Крицького, локалізація пожежі 17 жовтня тривала близько 2 годин.

"Пожежно-рятувальні підрозділи працювали в складних умовах. Складність гасіння пожежі була обумовлена сильним поривчастим вітром і відсутністю протипожежних розривів між будівлями. Також складність була обумовлена відсутністю під'їздів до місця пожежі.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Пожежні автоцистерни вдалося встановити тільки на відстані від 200 до 300 метрів безпосередньо від місця пожежі. Крім цього, здійснювався підвіз і перекачування води з відстані майже 500-700 метрів", - розповів Крицький.

Раніше ми повідомляли, що 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі ДержНС.

Пожежа у приватному одноповерховому житловому по вул. Родникова, 50 стався ще ввечері, 5 жовтня, о 21:47.

У 22:58 підрозділами ДержНС пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки.

Також ми повідомляли, що за останні три роки в Україні внаслідок пожеж на арсеналах були знищені боєприпаси на 2 мільйони доларів. Про це повідомляють у Верховній Раді.

Голова погоджувального комітету Верховної Ради депутат від "Народного Фронту" Сергій Пашинський заявив, що з 29 жовтня 2015 року, коли сталася пожежа на складах у Сватовому і до 9 жовтня 2018 року, коли стався масштабний інцидент в Ічні, в Україні були знищені боєприпаси більш, ніж на 2 мільярди доларів.

Нагадаємо, у Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Путіна назвали головним винуватцем теракту в Керчі.

Також Знай.uа" писав, що загиблий в результаті суїциду після масового вбивства в коледжі Керчі 18-річний Владислав Росляков був справжнім фанатом "російського світу".