Гаряча вода повертається в будинки киян. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму відеозверненні, яке він розмістив на сторінці в Facebook.

"Київ нарешті отримує газ і почав постачання гарячої води більш ніж в 3000 будинків, де її не було кілька місяців. Ми підключили ТЕЦ-6, на велику потужність тепер працює ТЕЦ-5. Відновлюють роботу котельні — підключили 90 відсотків з тих, що не працювали", - наголосив мер столиці.

Друзі! Київ нарешті отримує газ і розпочав постачання гарячої води у понад 3 тисячі будинків, де її не було кілька місяців. Опалювальний сезон в столиці розпочнеться вчасно.

Geplaatst door Віталій Кличко op Dinsdag 16 oktober 2018

Судячи по коментарях на сторінці Кличка в соціальних мережах, киян не дуже-то і підбадьорило театральне відео мера.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мешканці Києва вже давно не вірять в казки про те, що опалення буде працювати до літа без перебоїв. Також вони назвали цинічним висловлювання Кличка про "перемогу"через звичайний плановий пуск опалювального сезону.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"Навіщо піаритися на своїй роботі? Таке відчуття що ви за свої гроші включили опалення. Люди платять за опалення і гарячу воду реальні гроші, а влада не може організувати нормально процес. Хіба це европейске місто?", - пишуть в коментарях.

"Ну, за таке благо можна і проїзд по 15 робити", "Вже 70% жителів столиці встановили бойлери. Залийте собі вже ту гарячу воду під шкіру. Потім знову будете нити, що борги, тому що вашою водою користуються ті люди, які фінансово не можуть встановити бойлер, а відповідно і за гарячу воду не всі будуть платити !! Удачі чуваки".

"Це його робота, не розумію, чим він пишатися? – тим що зробив її, за яку між іншим отримує ЗП".

"Як "зробити людям добре": спочатку зробити дуже погано, а потім повернути, як було."

"Коли перемог немає, і гаряча вода, яка повинна бути без піару, прирівнюється до великого досягнення"

Крім усього іншого, користувачі помітили і особливу "театральність" мера. Видно, що він дуже старається, намагається не запинатся, тримає ритм. Щоправда, трохи з люде не дуже оцынили його потуги.

"Ось краще просто написати і не читати з екрану... Тому що і паузи не в тих місцях, і емоції не до місця. Це ж просто подача води... Це не перемога української збірної на Олімпіаді".

"Він п'яний, зараза !!! придивіться і прислухайтеся, як він вимовляє з трудом слова і оченята блищать...."

"Віталя, соромно за тебе і твою... навіщо тобі це мерство треба було... був шанована людина, а став посміховиськом".

Нагадаємо в Україні різко впали ціни на бензин, проте не все так просто.

Як раніше повідомляв Знай.uа, води не буде, чому киян в черговий раз обдурили.

Знай.uа повідомляв, що у Кличко розповіли, коли нагріють будинки киян.