Тему вбивства в окупованій Керчі скоро перестануть обговорювати на російському телебаченні. Про це заявив спецкор УНІАН у Росії Роман Цимбалюк в ефірі "Прямого".

теракт в Керчі
теракт в Керчі

"Після того, як стало відомо, що стався вибух, і було незрозуміло, що це, але стали надходити повідомлення про те, що це теракт, відразу почала зростати напруга. Та спочатку про це закинули на шоу "60 хвилин", що це обов'язково повинна була зробити Україна. І далі ця істерія наростала-наростала. І здавалося б, ще залишилося кинути тільки сірник, і для цього досить було, щоб хтось з офіційних органів влади сказав, що це теракт, і відразу зрозуміло, що весь цей бруд спустили б на Україну", - повідомив він.

Журналіст розповів, коли Слідчий комітет перекваліфікував статтю з "теракту" на "вбивство двох і більше осіб", навіть кремлівські експерти і пропагандисти були трохи розчаровані.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Адже, здавалося б, всі умови створені, чудовий інформаційний привід, а тут ... Це фактично дуже трагічна ситуація, але її дуже важко приєднати до геополітичних розкладів. І, як написала одна з кремлівських "балакучих голів", мстити нікому не потрібно. І відчувалося якесь співчуття з цього приводу", - розповів він.

теракт у Керчі
теракт у Керчі

Цимбалюк зазначив, що тема трагедії в окупованій Керчі буде швидко знята з російського телебачення.

"А якщо це, можна сказати,"битовуха", то російський телевізор працює таким чином, що сьогодні вони про це говорять і завтра почнуть про це забувати, забувати і забувати. Бо в царстві Путіна, яке, як вони вважають, поширюється в тому числі на окуповану Керч, повинно бути все спокійно. І тому тема буде максимально швидко знята з порядку денного", - розповів Цимбалюк.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Цимбалюк зазначив, що таку подію навіть російські влади не можуть ігнорувати. І вони сьогодні відпрацюють по максимуму і далі будуть шукати інформаційні приводи, щоб перекрити цей жах.

Нагадаємо, з'явилося відео підготовки стрілка до пекельної розправи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що керченський стрілок" виявився фанатом "російського світу".