Авто з європейською реєстрацією все більше стають популярними серед українців. Проте за низькою ціною ховається купа проблем. Часто водії купують кота в мішку. Експерти склали антирейтинг вживаних автівок.

1. Lifan X50

Першу позиці в антирейтингу зайняв найбільн ненадійний автомобіль - Lifan X50. Вже через деякий час після початку експлуатації починаються проблеми буквально з усим. Через 5-років, за словами спеціалістів, машину доведться збувати у жахливому стані.

2. Chevrolet Niva

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У цій автівці найбільш проблемне місце - у салні. Саме на салон скаржаться водії вже після покупки. Їздити ви будете і далі, але про комфорт навіть не мрійте.

3. Renault Duster

Сам автомобіль цілком нічого. Але, як показує практика, Renault Duster в хорошому стані – велика рідкість. З чим це пов’язано – невідомо. Можливо, власники не дуже бережуть авто, а якість матеріалів і збірки могла б бути і кращою.

4. Chevrolet Cruze

Власники цього авто регулярно скаржаться на АКПП – дуже часто проблема полягає в проблемній трубці охолодження коробки передач. Власники часто не зважають напроблему і в результаті коробка потребує заміни.

5. Citroen C4 II

Найменш проблемна зі списку, втім також варто не розглядати такий варіант б/в автомобіля. В основному слабким місцем називають електроніку, коробку передач та підвіску. До того ж у авто занадто складна конструкція.

Нагадаємо, власникам євроблях розповіли, яи можуть вони розраховувати на пільни від держави (субсидії) на оплату комунальних послуг.

Як повідомляв раніше Знай.ua, деякі мережі АЗС знизили ціна та паливо. Однак українцям радять сильно не радіти, адже скоро їх чекає новий сюрприз.

Також Знай.ua писав, що українцям назвали найпопулярніші моделі авто, які прибувають до нас з Литви.

Дивіться: Нові правила для власників євроблях. Чого чекати у найближчому майбутньому