Йому тільки 18 років, а вже отримав чималу славу і гарну репутацію. Володимир мріяв навчатися, але вступити так і не встиг: війна внесла свої корективи, одразу вирішив піти на фронт. Цього відважного хлопця не зупинило ні поранення, ні тривала реабілітація.


Волонтери проекту "People’s Project" запевняють: дуже тішаться, якщо такі люди стають на ноги, грають у боулінг і теніс, живуть повноцінно.

І ніхто зі сторонніх людей не здогадається, що ще кілька років тому хлопчина повернувся з Донбасу зі страшним пораненням та міг лишитись без ноги. Але волонтери, прості люди, лікарі та сучасні біотехнології допомогли йому у лікуванні, і тепер він впевнено йде вперед до своєї мрії – стати юристом.

"Я пішов на війну у 18 років, навіть не встиг вступити до вишу після школи. А потім поранення, тривале лікування, реабілітація. А я завжди хотів отримати диплом. Завдяки допомозі людей, я тепер можу самостійно ходити та ні в чому не обмежувати себе. І головне – я вступив до Київської національної академії внутрішніх справ, вже на третьому курсі за фахом "правознавство". Крім того працюю, аби бути незалежним", – згадує він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Чотири роки тому Володимира поранили, якраз під час ракетної атаки в Луганській області. Бойові підрозділи стояти за 17 кілометрів звідти, російська артилерія не гаяла часу, завдавши потужного удару.


Саме у ту ніч він Володимир прокинувся від відчуття, наче його ноги облили холодною водою. Придивився та зрозумів – це кров. Від шоку хлопець просто не відчував болю, тільки запах пороху. Для багатьох ця доба стала останньою.


Володимира привезли у Дніпропетровський військовий госпіталь, а згодом – перевели до Львівського госпіталю. 19-річного хлопця готували до ампутації, але волонтери вчасно взяли його до проекту "Біотех-реабілітація поранених".


Через осколкове поранення у нього період лікування був дуже складним: стопи з дефектом 4-5 плюснових кісток, переломами 3-4 плюснових кісток та дефектом м’яких тканин. Але, на щастя, він став на ноги і показав приклад мужності кожному.


Дивіться: People’s Project, військові на реабілітації


Нагадаємо, командир легендарного екіпажу, якому завдячує звільненням Лисичанськ, розповів про перебування в зоні бойових дій.
Як повідомляв Знай.ua, російська авіація та флот під прикриттям намагаються влаштували масові провокації під час військових навчань Нідерландів та Великобританії за Полярним колом.
Також Знай.ua писав, українській армії розв'язали руки на п'ятому році війни.