У цього дня небезпечна енергетика, вам можуть не спеціально наврочити люди, які напевно навіть не підозрювали про таку свою здатність. Тому якщо хтось заздрісний похвалив вас або ваш наряд, щось недобре буркнув у слід, то потрібно сказати про себе три рази: Твої мови - тобі в плечі, твої думи - тобі в торби. Самі теж не заздріть нікому і не думайте погано, це може повернутися до вас бумерангом. Якщо ж у вас скупчилася образа, то вимовляти її потрібно не близьким, не друзям і не родині, і ні в якому разі не дзеркалу. Це потрібно сказати у відкрите вікно або кватирку. Тоді вітер віднесе ваші слова, образа піде, а ви отримаєте душевний спокій, не зіпсувавши нікому день.

День відмінно підійде для поїздки або відрядження. Сьогодні також хороший день для зачаття дітей. Потрібно сьогодні в усьому зберігати спокій, не дратуватися через дрібниці і не контактувати з незнайомими людьми.

Якщо хтось в сім'ї хворіє зараз або просто у нього слабке здоров'я, потрібно дати йому окраєць хліба, бажано тільки випеченого і першого, який випекли в цей день. Його посипають сіллю і дають хворому. Вважається, що тоді він видужає. Дівчаток, які досягли семи років, можна вчити ткацької майстерності або будь-якого іншого рукоділля. Раніше матері підводили дочок до ткацького верстата, садили поруч і показували, як це робиться.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також в цей день потрібно змінити замки, а в крамниці поставити нові ікони та лампади або лампочки. Деякі заговорювали крамниці самі, а деякі запрошували шептунів, щоб в торговому місці завжди було багато людей. Шептунам давали повну сумку продуктів за їх працю, а господар знав, що скоро прийдуть покупці і він стане багатшим. У знахарів торговці беруть заговорену паску ще з Великодня і фарбоване яйце, яке обміняли до 12 разів.

Раніше Знай.uа розповідав, про те, яких продуктів краще уникати, бо вони крадуть наш сон.
Не забувайте, то скоро Хеллоуїн. Є костюми, які зможуть зробити навіть самі ледачі.
Також Знай.uа повідомляв, що на Google Maps були помічені примари.