Відомий російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко вкотре прокоментував страшну трагедію, яка сталась в окупованій Керчі.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, журналіст відзначив, що ще задовго до окупації жителі Криму невіть не чули про слова теракт, тероризм, вибух, адже вони жили на вільній території. Проте з приходом диктаторського режиму Путіна все дуже змінилось, причому далеко у гіршу сторону.

Крім того Бабченко відзначив, що відразу після анексії розмови про зброю, вбивства, війська та паради в Криму стали буденністю. Також свого вогнику додає і російська пропаганда, яка постійно ллється через федеральні канали та постійно переходить межу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Двадцать пять лет в Керчи слыхом не слыхивали ни про какие колумбайнинги и теракты. Потом приходит Россия. На...

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Donderdag 18 oktober 2018

"Двадцять п'ять років в Керчі навіть не чули ні про які колумбайнінгі і теракти. Потім приходить Росія. На півострові починається військова істерика. Паради, стрільби, флот, кругом фашисти. Зомбоящик цілодобово, роками, починає вливати прямо в мозок, минаючи розумові центри, істерику, агресію, ксенофобію, перевага, велич, фашизм-фашизм-фашизм, вбити, ядерний попіл, дійдемо до Києва, ненависть-ненависть-ненависть, кругом вороги-вороги -врагі, війна-війна-війна, покарати-покарати-помститися", - зазначив журналіст.

Бабченко також нагадав, що зовсім нещодавно у цьому ж коледжі прйняли план протидії тероризму, про який у жодному навчальному закладі України навіть не йдеться, і відразу після цього відбувся жахливий теракт.

"Потім в коледжі - так, так, той самий коледжі, приймають план протидії тероризму на 2017-2018 рік, про що навіть не чули всі двадцять п'ять років до цього. Потім студентам роздають автомати, одягають їх у військову форму і влаштовують виставу про смерть, про фашистів, про те, як здорово всім померти за батьківщину. А потім хлопець, у якого вкотнакте картинки про Новоросію і опір фашизму, збирає два СВУ, купує помповик і йде стріляти направо і наліво без розбору. І правда, при чому тут Росія".

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", бабуся керченського маніяка перевернула все з ніг на голову.

Також "Знай.ua" писав, що з'явилося відео підготовки стрілка до пекельної розправи.

Теракт у Керчі: Повно трупів і десятки постраждалих