Оперна співачка та дружина вбитого в Україні депутата російської Думи Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що її виселяють з квартири в Києві.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, вона розповіла, що 18 жовтня невідомі особи увірвались до квартири, де вона проживає та заблокували няню та її сина.

Максакова відразу ж додала, що на момент захоплення її не було у Києві, через що довелось терміново повертатись для залагодження всіх питань.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мені подзвонила няня і повідомила, що в квартиру, де я живу, ламають двері. Прямо зараз двері вже зламана, 15 осіб стоять у коридорі і вимагають збирати речі. Поліцію викликали. Мене не було в цей час в Києві. Я дуже нервую, вже вилітаю. Переконливо прошу правоохоронні органи негайно відреагувати на ситуацію", - поскаржилася зіркаю

Більше того Максакова вже розповіла, кого вважає замовником силових дій. За її словами колишній начальник відділу Слідчого комітету Одінцовського району Московської області та друг вбитого Дениса Вороненкова запропонував подружжю виїхати на територію України та надав ключі від свієї квартири.

Спочатку він брав орендну плату, а потім нібито запропонував Максаковій вважати її своєю власністю в обмін на житло в Москві. Співачка додала, що на той момент орендна плата була просто неймовірною, проте згодом Одинцов запропонував Максаковій обмінятись квартирами.

"Панаітов втерся в довіру до Денису. Наполягав на його переїзді в Україну, говорив, що йому там буде безпечніше. Потім він дав нам ключі від своєї київської квартири і сказав: живіть. При цьому брав непосильно велику оренду - щомісяця 8 тисяч доларів. В якийсь момент було прийнято рішення, що я перепишу на Панаітова свою квартиру в Москві, а той у відповідь - на мене свою квартиру в Києві. Хоча квартира в Москві в два рази дорожче київської, ми погодилися на такий нерівноцінний обмін ", - говорить Максакова.

За її словами, 22 березня 2017 року до Панаітову перейшло право власності, а на наступний день Дениса Вороненкова застрелили в центрі Києва. "Українське слідство стосовно Панаітова порушило кримінальну справу за статтею" шахрайство ", - запевняє оперна діва.

Нагадаємо, вдова Вороненкова Максакова таємно вийшла заміж і вже поплатилася за це.

Як повідомляв "Знай.ua", спливла скандальна правда про убивство Вороненкова.

Також "Знай.ua" писав, що підозрювані у вбивстві Вороненкова довго не побачать свободи.

Інтерв'ю Марії Максакової