копачі бурштину
копачі бурштину

200 людей з битами: бурштиновя мафія вийшла з-під контролю, поліція безсила

У Рівненській області близько двох сотень невідомих напали на співробітників поліції. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції. Зараз вже відомо, що співробітники поліції патрулювали райони незаконного видобутку сонячного каменю. Відзначається, що сам інцидент стався о 7 ранку поблизу села Кухитська Воля Зарічненського району.

електроенергія
електроенергія

Ціни на електрику перерахують по-новому: чого чекати українцям

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Національна комісія з регулювання енергетики і комунальних послуг встановила ціну на електричну енергію для побутових і малих непобутових споживачів. Відповідний документ затверджено постановою, який набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в газеті Урядовий кур'єр.

путін
путін

Путін заявив, що домовлятиметься з новим керівництвом України

Російський президент Володимир Путін чекає виборів в Україні не менше, ніж самі українські кандидати. І він не просто чекає, а задіює всі сили на те, щоб вплинути на вибори, привести до влади "свою" людину, і вже без зайвих зусиль підпорядкувати собі Україну. Черговим доказом цього є слова агресора про нове керівництво України. Президент РФ Володимир Путін заявив, що хоче домовлятися з новим керівництвом України.

Курс гривні
Курс гривні

Курс гривні на 2019 рік може залишитися стабільним, але є одне "але"

2019 рік в Україні може початися без потрясінь і перевитрат, під час отримання траншу МВФ. Ситуація на валютному ринку може бути стабільною. Про це написав глава Ради НБУ Богдан Данилишин. Як повідомляє Данилишин, починаючи з 10 липня українська валюта стабільно слабшала по відношенню до долара, двічі — 27 серпня і 24 вересня - досягнувши локальних мінімумів на рівні 28,3 гривні за долар.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Сім машин дощенту: в Києві у 20-річного водія стався епілептичний напад

У четвер, 18 жовтня, на столичному Подолі сталася велика аварія. Розбита Lada, втиснутий у вантажівку Lexus, розбитий Mercedes на тротуарі і з різними ушкодженнями ще три машини – такий результат масштабної ДТП у Києві. На вулиці Набережно-Хрещатицькій 20-річний водій Mercedes не впорався з керуванням, в результаті чого пошкоджено сім машин.

трагедія у Керчі
трагедія у Керчі

"Був ще дорослий": стало відомо про сірого кардинала теракту в Керчі

Провідні психологи відзначають, що трагедію в Керчі було сплановано далеко не хлопцем, проте зроблена його руками. Зокрема, лікар-психіатр Шемчук Наталія зазначила, що для винесення остаточного рішення необхідно проаналізували життя молодої людини, в тому числі і в навчанні.