Влада Рослякова, який влаштував стрілянину і вибух в Керченському політехнічному коледжі, поховають через два тижні. Як повідомляє Telegram-канал Mash, керченського стрільця поховають окремо від убитих - на кладовищі, в секторі для безрідних.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

"До цього часу будуть проводити необхідні експертизи. У його крові будуть шукати сліди алкоголю і наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Рослякову також буде призначена посмертна психолого-психіатрична експертиза.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Влад Росляков
Влад Росляков

Нагадаємо, 17 жовтня вдень у політехнічному коледжі у Керчі стався підрив бомби, начиненою металевими предметами. Згідно з версією Слідчого комітету РФ, перед цим студент 4-го курсу коледжу відкрив стрілянину, а пізніше покінчив з собою.

Російське слідство порушило кримінальну справу за статтею "теракт", а потім перекваліфікувало на статтю "умисне вбивство". Кількість жертв трагедії досягла 21-го. За останніми даними, поранено 40 осіб, деякі з них перебувають у вкрай важкому стані.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Провідні психологи відзначають, що трагедія в Керчі була спланована далеко не хлопцем, проте зроблена його руками. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, лікар-психіатр Шемчук Наталія зазначила, що для винесення остаточного рішення необхідно проаналізували життя молодої людини, в тому числі і в навчанні.

Вона також додала, що судово-медичні експерти вже почали аналізувати соціальні мережі хлопця, його контакти і стиль життя.

Більш того, вона розповіла також можливе проведення біопсії мозку для того щоб розуміти, чи хлопець страждав на різного роду психічні захворювання.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Також раніше повідомлялося, що Владислав Росляков, який влаштував теракт в Політехнічному коледжі в окупованій Керчі, володів зброєю законно. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"8 вересня він легально отримав на нього дозвіл. 13 жовтня купив патрони в магазині "Сокіл". Продавець зробив запис у журналі обліку (ПІБ покупця, дані ліцензії, дані про продані боєприпаси). Влад розписався і пішов. А сьогодні влаштував масове вбивство", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що "керченський стрілок" виявився фанатом "російського світу".