Через 4 роки після заборони американською владою авіакомпаніям літати до деяких українських аеропортів Федеральне авіаційне управління США змінило свою політику.

Відомо, що тепер американські авіакомпанії та їх партнери відновлюють польоти в три українських аеропорти. Відомство аргументувало це тим, що ситуація там безпечна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

"FAA повідомило, що дозволяє здійснювати польоти в три додаткових аеропорти України, в тому числі в друге за величиною місто України, Харків, оскільки воно розташоване на безпечній відстані від зони бойових дій", - йдеться в повідомленнях американських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити той факт, що також вильоти і прильоти здійснюватимуться в міжнародні аеропорти Дніпра та Запоріжжя. В американському відомстві зазначили, що операції там можуть проводитися "з мінімальним додатковим ризиком".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з аеропорту "Бориспіль" не змогли вилетіти близько 200 пасажирів, які придбали квитки до Єгипту. Відомо, що рейс затримують Bravo Airways на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх.

Повідомляється, що літак повинен був вилетіти ще о третій ночі 18 жовтня. На жаль цього не сталося, а змучені туристи залишаються в очікуванні свого польоту. За попередньою інформацією, пасажири зайняли свої місця вчасно, після чого їх попросили покинути салон через несправність літака.

Варто нагадати, що відома бельгійська компанія Brussels Airlines здійснюватиме рейси з Києва до Брюсселя, починаючи зі середини осені 2018 року. На даний момент вона вже здійснює рейси в Європі, Азії, Африці і Північній Америці за 120 напрямками.

Однією з фішок компанії, завдяки якій вона стала відомою, є пакет Hi Belgium Pass. Він коштує 149 євро і включає переліт з різних європейських міст в Брюссель і назад, безкоштовну екскурсію у двох бельгійських містах та безлімітний проїзд у поїздах на території країни.

Нагадаємо, що слід знати про Singapore Airlines, найкращу авіакомпанію світу.

Як повідомляв Знай.uа, авіаквитки Київ-Афіни-Київ за 76 євро.

Знай.uа писав, подробиці жахливої катастрофи українського СУ-27.