За минулу добу, 18 жовтня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 16 разів обстрілювали українські позиції, двічі використавши зброю, заборонену Мінськими угодами.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями", – повідомили в штабі.

Так, терористи атакували позиції недалеко від населених пунктів Луганське, Степове, Павлопіль, Кримське, Чермалик, Новомихайлівка, Гнутово, Невельське, Лебединський та Водяне.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено і четверо поранені", – розповіли військовослужбовці.

Ранкове зведення станом на 07:00 19 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 18...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 18 oktober 2018

Путін йде з Донбасу

У стінах Кремля з'явилася інформація про те, що незабаром Росія і Сполучені Штати укладуть масштабну угоду по Україні, в результаті якої Москва залишить у спокої Донбас. Гучний анонс робить наближений до Кремля Telegram-канал "Незигар". Ресурс звертає увагу читачів відразу на декілька новин, які одна за одною спалахнули в інформаційному просторі.

Нагадаємо, Путін відчайдушно намагається вирости. Предметом насмішок стали фотографії Путіна із зустрічі з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава Кремля йде на хитрощі, аби здаватися вище. Зріст Путін становить 1,7 метра, але він дуже сильно змінюється в залежності від того, з ким він зустрічається на офіційних заходах.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що секрет туфель Путіна розкрили однією картинкою.