Росіяни в пабликах закликають повторити трагедію в Керчі.

У Росії після трагедії в Керчі почався "колумбайн-бум". Обговорюючи кримську трагедію, користувачі постять фотографії Еріка Харріса і Ділана Клиболда, які влаштували криваву бійню 20 квітня 1999 року в школі "Колумбайн" американського штату Колорадо.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Багато користувачів відзначають, що керченський стрілець Владислав Росляков "як дві краплі схожий" на Еріка Харріса. Мало того, вбивцею захоплюються.

Крім того, користувачі постять треки різних "музикантів" на цю тему.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Влад Росляков
Влад Росляков

Дуже популярний серед таких виконавців 20-річний репер DMTBOY. Звуть його Олександр Храмков, живе в Челябінську. У своєму треку, яким зараз активно діляться в мережі, репер прямо підтримує теракти в навчальних закладах і відкрито смакує моторошними подробицями масових вбивств.

В російських ЗМІ наводять коментарі керченської трагедії в деяких групах соцмереж. Користувачі, переважно малолітні, цинічно потішаються над трагедією і закликають її повторити.

Бійня в школі Колумбайн

"У мене виникла ідея зробити про вчорашній колумбайн монтажик під цю музику", "Косплей колумбайна вдався", "Чому той чувак був один? Де його кращий друг? Або він не поважає Колумбайн?", "Угарал по Колумбайну до того як це стало мейнстрімом", "Пам'ятаємо, любимо, [……. ]. Підтримай російський колумбайн", "Давайте влаштуємо ще один колумбайн?" - пишуть в пабліках.

17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія – у Керченському політехнічному коледжі влаштували стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Загинула 21 людина, ще близько півсотні – отримали поранення різної тяжкості, більша частина поранених – підлітки.

Теракт у керченському коледжі
Теракт у керченському коледжі

Представник президента України в Криму Борис Бабін заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що "керченський стрілок" виявився фанатом "російського світу".