У п'ятницю, 19 жовтня, по всій Україні очікується тепла та сонячна погода. За словами синоптиків, цей день стане завершенням бабиного літа в країні.

Осінь
Осінь

За інформацією Укргідрометцентру, найтепліше буде на сході України – тут температура повітря підніметься до +22 градусів.

У західних регіонах буде +14…+20 градусів, в центрі – до +20, на півдні – до 21 градуса тепла.

осінь
осінь

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вже з вихідних в Україну прийде похолодання – небо затягне хмарами, а в неділю майже по всій території країни пройдуть дощі.

Жовтень не готує українцям ніяких погодних сюпризів, на відміну від листопада, який виявиться досить суворим.

Дощі
Дощі

Цю інформацію повідомляє народний синоптик Леонід Горбань.

За словами синоптика, вже на початку листопада українці, в більшості регіонів, побачать сніг. Місяць буде дивувати погодними примхами постійно.

"Перший тиждень листопада порадує плюсовою температурою, вдень 7-9 градусів. Після 7 числа очікуються заморозки до -2-3 градусів. До 23 листопада будуть постійні перепади температур – три дні морозів і три дні тепла будуть чергуватися. Далі, до кінця місяця, температура почне знижуватися – 7-12 градусів".

Крім того, експерт зазначив, що наприкінці листопада почнеться відлига - стовпчики термометрів покажуть плюс. У той же час, Горбань розповів, що грудень виявиться теплішим, ніж листопад. В останній місяць 2018 року Україну заллють дощі.

Відзначимо, не варто думати, що з настанням жовтня доведеться забути про відпустку. Це відмінний час, який дозволить насолодитися останніми теплими днями. Поїздка на море в жовтні має свої переваги. У цьому місяці у багатьох країнах і містах ідеальна погода – вже не жарко, але ще й не холодно. Море не встигає охолонути, а температура повітря сприяє тривалим прогулянкам і відмінному самопочуттю.

Нагадаємо, осінь перетвориться в справжню зиму.

Як повідомляв портал Знай.uа, сухе холодне повітря може нашкодити жіночим статевим органам.

Знай.uа повідомляв, що з настанням осінніх холодів автоматично збільшується ймовірність нещасних випадків на дорогах.