Після кривавої аварії в Харкові пройшов рівно рік. Страшна ДТП зламала велику кількість людських доль. Нагадаємо, що відразу під час аварії загинули 5 людей, ще однією жертвою стала дівчина - через кілька днів.

Ще п'ять людей отримали важкі травми. Однак, через рік після аварії винуватці не отримали рішення суду. Про це пише портал "Політека".

Українців до глибини душі зачепила сумна історія дівчини одного із загиблих. Так, на місці аварії відразу ж загинув Олександр Євтєєв. Біля пішохідного переходу він стояв разом з дружиною Оксаною Евтєєвою і своячкою Діаною Берченко. Діана померла через кілька днів. Оксана надовго потрапила до лікарні.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Оксані Евтєєвій потрібна тривала і складна реабілітація, але дівчина змогла встати на ноги. В день аварії дівчина присвятила своєму коханому зворушливий пост, від якого на очі навертаються сльози.

"Я прокинулася там, де його немає… Рік, як його немає поруч… Я припускала, що мені нічого не страшно, але тільки завдяки йому! Я все могла, коли він говорив: "Я з тобою!" І він правда завжди був поруч, завжди в усьому підтримував… І кохав… Не звикну говорити/ писати у минулому часі", — написала Оксана Євтєєва в соцмережі.

Оксана впевнена, що її коханий став ангелом.

"Мені пощастило бути його дружиною і прожити разом 6 років, 6 років це не довгий термін, але він мене любив безмежно! Спи спокійно, Саша, я впевнена, тепер ти ангел! Не знаю чому, але ця фотка так мені подобається, хоча і якість не дуже. Чекав мене з тренування, фото, надіслав щоб я знала що він вже чекає… щоб бути поруч… Але так не буває!" — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за цей рік сталося вже понад 100 тисяч ДТП, в яких загинули майже 2000 чоловік. За даними Нацполіції, серед головних причин автопригод: перевищення швидкості, порушення правил маневрування, проїзду перехресть і пішохідних переходів, а також недотримання дистанції. Юристи детально описали, як діяти, коли ви потрапити в ДТП.

Варто нагадати, що рівно рік тому, 18 жовтня 2017 року в Харкові на вул. Сумській позашляховик влетів у натовп. Попередньо повідомлялося, що загинули п'ятеро, ще шість людей отримали травми. Пізніше число загиблих збільшилося до шести людей.

Нагадаємо, криваві заробітки в Польщі: українці потрапили в страшну ДТП.

Як повідомляв Знай.uа Зайцева і Дронов втечуть: українцям поясни, як винуватцям жахливої ДТП вдасться уникнути покарання.

Знай.uа писав, розлючені українці прокоментували клоунаду Зайцевої.