Капелан 36-ї окремої бригади морської піхоти України о. Андрій Зелінський виступив з лекцією про те, як потрібно спілкуватися з бійцями-морпіхами

Про це пише Цензор

За словами священика УГКЦ, є кілька важливих думок з приводу поняття перемоги. Він вважає, що це реалізована мета або мрія, що стала дійсністю. Будь-яка перемога визначається координатами.


Зелінський вважає, що в морській піхоті України, перемога – це завжди командне досягнення. У філософії морпіхів є одне завдання – боротися і перемагати. Тільки це реально тільки в тому випадку, якщо воїн готовий до цього. Щоб домогтися успіху, потрібно як можна більше тренуватися. Наскільки людина готова до таких випробувань, буде видно вже під час його формування підходу в тренуваннях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Зелінський також підкреслив, що один в полі може бути воїном, але коли ми говоримо про перемогу, завжди маємо на увазі командне досягнення.


Нагадаємо, раніше в Росії, у Калініградській області почалася модернізація військових бункерів для зберігання ядерної зброї.

Так, фотографії зроблені супутником в період з 19 липня по 1 жовтня, а також аналіз від комерційної супутникової фірми ImageSat International показали, що модернізація ведеться мінімум в чотирьох місцях по всьому регіону.


Як повідомляв портал "Знай.иа" російська авіація і флот під прикриттям намагаються влаштувати масові провокації під час військових навчань Нідерландів і Великобританії за Полярним колом. Так вважає начальник військового управління корпусом морської піхоти Джефф МакМутри.


"Знай.иа" писав, Президент Петро Порошенко заявив, що українська армія готується до контратаки російської агресії з морського напрямку на Азові. Про це глава держави повідомив під час церемонії принесення урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна.