В столиці повідомили про суттєве підвищення цін на газ

Гройсман заявив про те, що припинення співпраці з МВФ обернеться для України дефолтом.


Відомо також, що з 1 листопада вартість газу для українців збільшитися на 23,5%. Таке рішення прийняли на екстреному засіданні уряду.
Як зазначив прем'єр-міністр, таке рішення було єдиним, що дозволило б продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

"Якщо ми не зможемо продовжити співпрацю з нашими міжнародними партнерами, ми не зможемо обслуговувати ті борги, які взяли до нас… Це може призвести до того, що Україна буде введена в дефолт", - прокоментував Гройсман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Виявляється, що таким чином просто намагаються покрити борги, які набрали в Україні. За рахунок звичайних громадян будуть підтримувати ситуацію.


Іншого рішення, за словами уряду, просто не було. Так, з початку наступного місяця неминуче підвищення цін на газ на 23,5%.

Нагадаємо, раніше в Україні різко впали ціни на бензин, проте не все так просто.


Як повідомляв портал "Знай.иа" рано радіти: в Кабміні залишили колишню ціну на газ, але є один нюанс. Стало відомо, що Кабінет Міністрів України продовжив до 27 жовтня 2018 року дію постанови №187 про покладення спеціальних зобов'язань на Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України" та обласні газопостачальні компанії забезпечувати населення та підприємства теплокомуненерго (ТКЕ) природним газом без зміни попередньої ціни.