Заробітки за кордоном для українців стають все більш популярними

В топі країн за умовами праці та заробіткам залишається Італія. Проте актуальним залишається мовне питання. Незнання мови часто стає перепоною у вашій професійній діяльності. Однак є вакансії, де вас приймуть і без знання італійської або будь-якої іншої іноземної мови.


Так, перед вами відкривається спектр наступних видів заробітку: доглядальниця, робітники в сільському господарстві, різноробочі та прибиральники, офіціанти, аніматори.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще


Найчастіше вимоги до кандидатів не настільки високі, тому можна сміливо починати свою кар'єру за кордоном. Для отримання зеленого світла на заробіток потрібно наступні документи – візу і дозвіл на роботу. Якщо вам потрібно як можна швидше оформити ці папери, краще звернутися в компанію по працевлаштуванню.


Для чоловіків в Італії найбільш актуальними залишаються вакансії різноробочих та сезонні роботи – збиральники врожаю. В цьому випадку ви зможете заробляти від 22 тисяч гривень в місяць. Для тих, у кого є права і відкриті відповідні категорії, підійде робота далекобійником – від 47000 грн. або міжнародником – від 40000 грн.


Не розраховуйте на те, що відповідну роботу і нормального роботодавця ви знайдете швидко. Для цього знадобиться заздалегідь подбати про своє майбутнє. Незважаючи на те, що ви можете і не знати мови, резюме краще підготуйте італійською та англійською. Це підвищить шанси знайти підходящий варіант.


Для жінок актуальне наступний перелік вакансій:
доглядальниця/домогосподарка – від 22000 грн;
працівниці на збір врожаю – від 25000 грн;
домробітниця – від 37600 грн;
покоївка – від 30000 грн;
упаковщица продуктів – від 22000 грн.


Найчастіше українкам пропонують безкоштовне проживання, харчування та гідну оплату праці. Без знання мови легко влаштуватися на склади або заводи. Також поширеними залишаються сезонні заробітки. Шукайте на різних ресурсах вакансії і ви обов'язково зможете відшукати свій ласий шматочок.

Нагадаємо, раніше ми писали погодинна оплата в Україні: де і кому дають найбільше.


Як повідомляв портал "Знай.uа" робота в Польщі для українців діють особливі правила.