У Луцьку злочинця, якого суд визнав винним і смерті неповнолітнього випустили на свободу.

Родичі загиблого хлопця стикнулись з вбивцею просто на вулиці. Коли ж вони звернулись в поліцію, то почули шокуючу відповідь – злочинця відпустили тому, що для нього не вистачило вільного місця у в'язниці.

Про це повідомив заступник глави ГПУ Євген Єнін у Facebook.

"Злочинець, винний у смерті неповнолітнього, вирок відносно якого набрав законної сили, мабуть думав, що "вирішив всі свої питання", спокійно розгулюючи по вулицях Луцьку, а не тюремними коридорами, бо... вдумайтеся !!! В установі виконання покарань для нього "не вистачило" вільного місця!!! ", - написав чиновник.

За словами Єніна, наразі засудженого етапували в місце виконання покарань, щодо працівників правоохоронних органів розпочато службове розслідування, а регіональним прокуратурам доручили перевірити стан дотримання законності в сфері виконання покарань у вигляді позбавлення волі та арешту.

#Законтасправедливість# Злочинець, винний у смерті неповнолітнього, вирок відносно якого вступив у законну силу, мабуть...

Geplaatst door Eugene Enin op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, з Росії суд вирішив депортувати в Україну бойовика, який воював на Донбасі проти української армії.

У Москві 28-річного громадянина України Миколу Трегуба визнали винним в ухиленні від адміністративного видворення за межі Росії "у формі контрольованого самостійного виїзду з Російської Федерації".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Данії відкрили в'язницю Сторстрем для засуджених за особливо тяжкі злочини, яка схожа на сучасний кампус.

Будівлю спроектували в мінімалістичному скандинавському стилі, створивши для в'язнів максимально комфортні умови. Архітектори впевнені, що атмосфера спокою та гарні умови проживання допоможуть в'язням виправитися.

Також "Знай.ua" писав, у венесуельському місті Валенсія (штат Карабобо) в одній з місцевих тюрем ув'язнені влаштували масштабний бунт, який обернувся великою пожежею і безліччю жертв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще