В цей день, якщо у вас є домашні тварини або худоба, то спочатку треба нагодувати їх, а вже потім сідати снідати самому. При цьому піч, якщо у вас така є (або аналог) повинен розтопити молодший член сім'ї. Тоді вдома буде не холодно взимку. А жінкам потрібно сьогодні надягати нову хустку. За народним повір'ям, хто покриє голову новою хусткою, у того цілий рік не буде боліти голова. Хустку можна отримати і в подарунок, від чоловіка. Наречений не може цього зробити, так як раніше неодружені дівчата не носили хусток. Вагітні сьогодні повинні просити Бога, щоб в цей день не настали пологи, так як вони будуть дуже важкими. А ще сьогодні треба вмитися кислим молоком і прочитати змову на здоров'я:
Белю особа вибілювали.
Як люди без молока не живуть,
Так і я щоб не була без здоров'я.
Ключ, замок, мову.
Амінь.Амінь. Амінь.

Насправді, цей день дуже непередбачуваний. Вас можуть з нізвідки підстерігати критичні ситуації. Тому, щоб не сталася неприємна несподіванка, сьогодні не можна починати нічого нового. Також не варто звертатися до органів влади, не можна нічого змінювати і продавати квартиру. Ніяка покупка, зроблена сьогодні, не принесе вам радості. Але якщо вам сподобалися чобітки, то їх потрібно купити, навіть якщо вони недешеві. Також і з людьми, якщо хтось сильно сподобався, потрібно першою підійти і заговорити. Такі відносини будуть дуже гармонійними.

Найкраще на Сергія очистити організм і сходити в сауну або лазню. Знахар сьогодні зможе відчитати вас від біди і прокляття. А діти, які народилися сьогодні мають дуже крутий норов, вони вперті й ревниві. Як талісман їм потрібно носити алмаз.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше Знай.uа розповідав, про те, яких продуктів краще уникати, бо вони крадуть наш сон.
Не забувайте, то скоро Хеллоуїн. Є костюми, які зможуть зробити навіть самі ледачі.
Також Знай.uа повідомляв, психологи розробили простий тест, який дозволить дізнатися, що ви таіте в своїй підсвідомості