Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Відмова по-новому: чиновники придумали, як не виплачувати субсидії

У Мінсоцполітики розповіли, як перевірятимуть субсидіантів в цьому році. Так, відмовити в оформленні субсидії можуть через отримання грошового переказу, що перевищує 50 тис. грн. А також після перемоги в лотереї — її також врахують дохід. Однак депозити в банку і відсотки від них, і навіть кешбеки не вплинуть на розрахунки розміру пільги.

Ревізори МВФ в Україні
Ревізори МВФ в Україні

МВФ виділить Україні 3,9 мільярда доларів: затверджено нову програму

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Українська влада і Міжнародний валютний фонд (МВФ) на робочому рівні досягли угоди про нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by (SBA), яка замінить програми розширеного фінансування (EFF), затверджені в березні 2015 року і закінчують дію в березні 2019 року.

Квартири
Квартири

Квартиру за борги: найбільший жах українців став реальністю

18 жовтня народні депутати у другому читанні прийняли Кодекс України за процедурами банкрутства. На 130 сторінках документу багато цікавого. Головна думка цього закону в тому, що буде скасовано закон про мораторій на стягнення заставного майна валютних позичальників. Іншими словами, тепер за борги можна буде виселяти з квартири. При цьому ніхто не буде розбиратися, чи є у вас ще житло, і як складно знімати квартиру на мінімальну зарплату.

трагедія на залізниці в Києві
трагедія на залізниці в Києві

Інтерсіті, частини тіла, катастрофа: страшна трагедія сталася на залізниці в Києві

У п'ятницю, 19 жовтня, в Дарницькому районі столиці, на залізничній станції "Фармацевтична" швидкісний потяг "Інтерсіті" збив чоловіка. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Інцидент стався близько 11:50. Як розповіла чергова по переїзду, вона не бачила, що на шляху сидять люди.

подорожчання долара
подорожчання долара

Курс долара на 20 жовтня: американська валюта пішла в наступ

Поточний тиждень на міжбанківському валютному ринку пройшов досить динамічно, гривня залишалася в рамках попереднього прогнозу. Аналітики Atlant Finance вважають, що математично обґрунтованим курсом гривні має бути діапазон 27,5-28 грн/$. Експерти оцінюють, що на 20 - 21 жовтня і на наступний тиждень гривня буде в коридорі 28-28,5 грн/$ як на міжбанківському, так і на готівковому ринку.