Вже багато відомих особистостей та користувачей соціальних мереж відреагували на страшну смерть відомої акторки гумористичного "Дизель шоу" Марини Поплавської, яка загинула в аварії під Києвом.

Дуже гостро відреагував на загибель Поплавської КВНщик, журналіст Олександр Шемет. Він заявив, серце Марини завжди належало дітям. Багато років вона працювала вчителькою української мови та класним керівником в одній зі шкіл Житомира.

Велика біда та втрата прийшли в дім українського КВНу. В трагічній дорожній аварії загинула кіноакторка, зірка...

Geplaatst door Олександр Шемет op Vrijdag 19 oktober 2018

Також на трагічну загибель Марини Поплавської відреагували й інші зірки та політики:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Geplaatst door Руслан Мороз op Vrijdag 19 oktober 2018

Geplaatst door Anton Strashko op Vrijdag 19 oktober 2018

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на офіційній сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яка сталася вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко та Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.

Варто нагадати, що 20 жовтня у страшній ДТП під Києвом загинула відома акторка українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська. Про це повідомили на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула акторка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Аварія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем.

Нагадаємо, смертельна ДТП з зірками "Дизель шоу": в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.uа зірка відомого українського шоу загинула в ДТП: моторошні подробиці.

Знай.uа писав, божевільна їзда п'яного киянина мало не закінчилася трагедією.