Зірка відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав у смертельній ДТП під Києвом вперше прокоментував трагедію.

Про це повідомляють ЗМІ.

Актор на власній сторінці у соціальній мережі відреагував на сумну звістку про смерть своєї колеги Марини Поплавської.

Я жив. Она нет

Geplaatst door Егор Крутоголов op Zaterdag 20 oktober 2018

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я живий. Вона ні", – написав Крутоголов.

У коментарях до його посту друзі та знайомі актора висловлюють йому слова підтримки та співчувають через загибель Марини Поплавської. Серед них відомий волонтер і ведучий Олексій Мочанов, ведуча і акторка Тала Калатай, та навіть прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

Разом з тим варто відзначити, що 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Аварія сталася у Київській області біля села Міла близько 7 ранку. На Житомирській трасі автобус з акторами врізався у вантажівку. В результаті ДТП загинула Поплавська. За попередніми даними, ще четверо акторів колективу перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Що відомо про Марини Поплавської

Маріанна Поплавська, що стала відома під ім'ям Марина, народилася в 1972 році в місті Новоград (Житомирська область). З раннього віку мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми.

Після школи вступила до Житомирський Державний університет, після якого і пішла працювати в школу №33 Житомира вчителем російської мови і літератури, де й пропрацювала 23 роки, називаючи цей стаж найголовнішим у своєму житті. Лише в 2017 році, вже будучи зіркою ТБ, вона оголосила, що через великий графік виступів і зйомок вона припинила свою роботу викладачем.

Великий внесок Марина Поплавська внесла в розвиток українського руху КВН - як частина команди "Дівчата з Житомира". Домогтися в прем'єр-лізі особливих результатів не вдалося, зате на музичних фестивалях відзначилася – всі запам'ятали незвичайний голос, самоіронію і харизму Поплавської.

На думку цієї жінки, щоб стати знаменитим не обов'язково вчитися або народитися талановитим, потрібно просто планомірно прагнути до своєї мрії.

Нагадаємо, у мережі з'явились кадри з місця трагедії зірок "Дизель шоу".

Як повідомляв "Знай.ua", зірка відомого українського шоу загинула в ДТП.

Також "Знай.ua" писав, що відомі імена постраждалих у моторошній ДТП зірок "Дизель шоу".

Смертельна ДТП з акторами "Дизель шоу". Відео з місця події