У суботу, 20 жовтня в поліцію міста Львова надійшло повідомлення про те, що Головний залізничний вокзал Львова заминовано. Дзвінок надійшов від аноніма.

У прес-службі місцевої поліції розповіли, що на місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та інші служби, необхідні в таких випадках. Через загрозу вибуху евакуювали майже 800 пасажирів і персоналу.

"Правоохоронці ретельно обстежили приміщення вокзалу та прилеглу до нього територію – вибухонебезпечні предмети не виявлено", - сказано в повідомленні.

На даний момент правоохоронні органи намагаються встановити особу аноніма, який повідомив про неправдиве замінування. Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За кілька днів цього, 18 жовтня надійшло повідомлення про замінування 10 будівель готелів і фітнес-центрів. Повідомлення надійшло на електронну пошту місцевої "гарячої лінії".

Раніше повідомлялося, що в політехнічному коледжі Керчі (Крим) стався потужний вибух. Ймовірно причина-витік газу. Вже відомо про 10 загиблих, постраждали не менше 50 осіб.

"Дуже багато постраждалих, їх вантажать у швидкі машини, 4-5 машин вже від'їхали, їде машина за машиною, дуже багато розбитих стекол. Щось сталося в їдальні. Там люди з автоматами ", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, потужний вибух у Криму, щонайменше 10 загиблих, кількість поранених перевищила півсотні.

Як повідомляв "Знай. ua", біля київського ТЦ варто замінована машина.

"Знай. ua" писав, що під Днипром вибухнуло авто з депутатом і його собакою.