Рік тому в Харкові на вул. Сумській сталося страшна ДТП - позашляховик влетів у натовп. В результаті загинули п'ятеро, ще шість осіб отримали травми. Пізніше число загиблих збільшилося до шести осіб. Сім'ї загиблих і постраждалих досі не можуть оговтатися.

На днях мати другого обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП Геннадія Дронова звернулася до сімей, які втратили рідних у тій аварії. Жінка, яка не бачила свого сина з 18 жовтня минулого року, вирішила поспілкуватися з журналістами.

Геннадій Дронов, все ще не бажає визнавати своєї провини, однак його матір попросила вибачення у родин шістьох загиблих.

"Я його не бачила з 18 жовтня. Тоді він заплатив мені за комуналку і сказав, що скоро заїде", — зазначила Лідія Олексіївна.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляє матір Дронова, їх було тільки двоє - син і вона. Геннадію 50 років і своєї сім'ї він не мав. Весь час займався бізнесом і винаймав квартиру, а мати відвідував кожний тиждень.

"Як можна пережити таке? Єдиний син — і сидить за кліткою", — бідкається жінка.

"І я прекрасно розумію, як зараз важко батькам загиблих. Я їм співчуваю як мати, адже це такий біль. Але як їм можна допомогти? Я прошу вибачення у них за Геннадія", заявила Лідія Олексіївна.

Дронов, в свою чергу, не має наміру визнавати провини у скоєнні смертельного ДТП в Харкові.

сьогодні втілюю кожного водія, який проїжджав саме те перехрестя. На моєму місці могла опинитися будь-яка людина", - зазначив другий обвинувачений.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на вул. Сумської позашляховик влетів у натовп. Попередньо повідомлялося, що загинули п'ятеро, ще шість осіб отримали травми. Пізніше число загиблих збільшилося до шести осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа", напередодні чергового судового засідання по справі смертельного ДТП у Харкові, фігурантами якої є Олена Зайцева і Геннадій Дронов, стало відомо, що підозрюваних можуть відпустити під домашній арешт.

Також "Знай.uа" писав, напередодні стало відомо, про тяжку хворобу мажорки Олени Зайцевої, підозрюваної у смертельному ДТП. Громадськість була вражена такою новиною. Більшість українців вважає це лише хитрим прийомом, для того щоб уникнути правосуддя.