20 жовтня стало чорним днем для шанувальників відомих гумористів із Dizel Show, адже унаслідок страшної ДТП під Києвом загинула улюблена акорка мільйонів Марина Поплавська, а ще четверо людей з команди потрапили до лікарні з травмами.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на Інформатор.

У поліції повідомили, що потерпілі були госпіталізовані в одну з лікарень міста Боярки, а також у столичну клініку "Борис".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Журналісти з'ясували, що у центральну районну лікарню Києво-Святошинського району був доставлений водій автобуса. Медики навідріз відмовилися коментувати стан потерпілого, а поліцейські, які чергували під будівлею не мали такої інформації. Однак напарник водія, який 20 жовтня мав вихідний, розповів про стан свого колеги.

"Лежить, очі відкриті, він знаходиться в шоковому стані. Я його знаю півжиття, ми возили Dizel Show неодноразово. Він досвідчений водій. Швидше за все, причиною стала технічна несправність"- розповів Максим.

Окрім того він додав, що водій автобуса отримав множинні травми, але наразі знаходиться у свідомості і дає свідчення слідчим. Після цього його відвезуть в Білу Церкву, де буде продовжено лікування. Це пов'язано з тим, що він і Максим живуть в Білій Церкві.

Артистів Dizel Show відвезли у одну із столичних клінік "Борис",однак там від коментарів працівники лікарні відмовилися. Представник проекту також відмовився спілкуватися. Єдине, в лікарні підтвердили, що артистів доставили в клініку.

Нагадаємо, на офіційній сторінці "Дизель шоу" у Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яке сталося вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.


Як повідомляв раніше Знай.ua, 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.

Марина Поплавська
Марина Поплавська


Також Знай.ua писав про те, що у суботу, 20 жовтня стало відомо про страшну трагедію. На Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив в страшну ДТП, в результаті аварії загинула акторка Марина Поплавська.