У Польщі затримали українця, який намагався підкупити правоохранителей


Як відомо, 25-річний громадянин, порушивши правила дорожнього руху, захотів спокутувати свою провину незаконним способом. Тоді він і вирішив дати хабар правоохоронцям дорожнього контролю. Такий варіант не влаштував поліцейський, тому йому тепер загрожує до 10 років позбавлення волі.


За інформацією поліції, українець зацікавив їх тим, що намагався закрити обличчя за допомогою сонцезахисного козирка. Це сталося в місті Ополе. За їх словами, він почав вести себе роздратовано і занервував, чим і привернув увагу поліцейських. При зупинці транспортного засобу вдалося встановити, що за рішенням суду громадянину заборонено водити автомобіль.

Тоді і стало зрозуміло, чому при вигляді поліцейських він почав так себе вести. Щоб вийти сухим з води, 25-річний українець вирішив запропонувати хабар. Як повідомляється, він запропонував 100 злотих і 30 євро. Замість того, щоб відпустити підозрюваного в порушенні, поліцейські звинуватили його в порушенні судового рішення і ще у хабарництві. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Нагадаємо, раніше ми писали про Олег Тягнибок: досьє, компромат і угоди з комуністами.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Вадим Новинський вважає передачу Андріївської церкви "хабарем".

Відповідаючи на запитання журналіста про можливий розрив відносин РПЦ і Константинополя, лідер «Партії миру» зазначив, що це не шантаж, а закономірна реакція на беззаконня, тому що Вселенський патріархат порушив багатовікові встоїть православ'я, реабілітувавши розкольника Філарета.

Також Знай.uа" писав, нахабний щур Путіна пролізла в СБУ: відео скандального затримання.

Співробітники СБУ виявили в своїх рядах зрадника, який не тільки довгі роки був співробітником, а і безпосередньо очолював службу в одному з найбільших міст України.