В суботу, 20 жовтня, стало відомо про іще одну жертву керченського стрілка Рослякова, яка не змогла пережити біль утрати і скоїла суїцид.

Про це пишуть місцеві ЗМІ із посиланням на родичку 20-річного жителя Керчі, який вистрибнув із четвертого поверху багатоповерхівки.

Сестра постраждалого розповідає, що у хлопця були сильні почуття до студентки політехнічного коледжу Вікторії Демчук, яка стала однією з жертв масового розстрілу 17 жовтня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Сестра повідомила про те, що брат сильно любив Вікторію, коли сталося нещастя, не відходив від її ліжка в лікарні, чергував там разом з батьками. Лікарі провели операцію по ампутації ноги дівчини, і з'явилася надія, що вона виживе. Однак при транспортуванні в Москву вона померла", - йдеться в повідомленні.

Молодий чоловік на ім'я Армен сильно переживав втрату коханої, і напередодні він випав з вікна четвертого поверху, отримавши серйозну травму хребта.

Постраждалого доставили в Краснодарську клініку. Зараз керчане збирають гроші для дівчини, оскільки вона є опікуном ще одного свого брата, якому шість років.

За інформацією журналістів, хлопець залишив передсмертну записку. Також кримські ресурси пишуть, що він захоплювався футболом, тому вся його сторінка в соцмережі була повною згадок про цей вид спорту, проте напередодні інциденту він змінив аватар і поставив фото Вікторії. Під траурним фото його друзі відразу почали писати коментарі зі словами підтримки.


Нагадаємо, стало відомо, де винуватець масового вбивства в керченському технологічному коледжі Владислав Росляков зміг дістати гроші на зброю і боєприпаси.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Про це пише одне з російських ЗМІ.

Бабуся Рослякова Галина розповів, що у неї зникли гроші зі схованки. Вона не може розповісти, коли пропали гроші, тому є ймовірність, що їх забрав онук.


Як повідомляв раніше Знай.ua, слідство встановлює можливих спільників студента Владислава Рослякова, які могли допомогти йому підготуватися до нападу на коледж у Керчі.


Також Знай.ua писав про те, що мережа рясніє численними версіями щодо мотивів "керченського стрілка", Владислава Рослякова.