Сьогодні, 20 жовтня, в Україні значно погіршаться погодні умови. До кінця дня на західних та північних областях України передбачається поява туману.

Про це йдеться на сайті "Укргідрометцентру".

20 жовтня, у другій половині дня та до кінця доби в західних і північних областях туман, видимість 200-500 метрів, - повідомляють метеорологи.

Також синоптики попереджають про густий туман в Україні.

Зокрема, туман накриє західні області - Івано-Франківську, Львівську, Закарпатську, Тернопільську, Хмельницьку, Чернівецьку, Волинську області, а також північно-західні регіони - Чернігівщину, Київщину, Сумщину, Житомирщину, Рівненщину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також,на 20-21 жовтня в Україні продовжує зберігатися надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У другій половині жовтня на зміну теплій, ясній та сонячній погоді прийдуть похолодання, вітри та дощі.

Нагадаємо, українцям розповіли, якою буде зима в цьому році.

Зима, наближення якої поки що не відчувається, "освіжить" українців різкими похолоданнями. Щоправда, таких ривків буде декілька, а в цілому особливою суворістю зима не відрізнятиметься.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, до чого готуватися українцям цієї осені.

У жовтні, за його словами, очікуються перші заморозки, а також будуть сильні дощі, причому практично протягом всього місяця. Температура на початку - 19-22, через тиждень опуститься до 18-21, а з 15 жовтня чекаємо похолодання і 9-12 градусів тепла.

У той же час, в грудні буде чотири відлиги, тому експерт вважає, що морозним грудня не можна назвати.

Також "Знай.uа" писав, про Фукусіму після «апокаліпсису».

У жовтні цього року польський фотограф Аркадіуш Поднесінськи вирушив до японського міста Фукусіма, щоб на власні очі побачити місце ядерної катастрофи.

Поляк отримав дозвіл просунутися на 20 кілометрів в зону відчуження. Там перед його очима виникла поглинена природою цивілізація.