У соціальних мережах кримчани б'ють на сполох за забруднення Чорного моря. Жителі анексованого півострова діляться фото і розповідають, що відбувається на їхній території


Як стало відомо, в кримському селі Кутове виноробний завод зливає шкідливі відходи прямо в акваторію Чорного моря. Ніякого очищення і заходів безпеки, а тільки навмисне забруднення води. Керівництво заводу ніяк не коментує те, що відбувається, а користувачі соцмереж продовжують публікувати лякає фото, на яких видно, що відбувається у сільській місцевості.


Першим поділився знімками блогер Roksolana Today в Twitter. До його публікації почали залишати свої коментарі місцеві жителі. Крім того, що вода набуває незрозумілий забарвлення, супроводжується все це ще і моторошної смородом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Можна пити прямо з берега! Винзавод в Кутовому скидає свої відходи, абсолютно без будь-яких очисних споруд прямо в море. Вода темно-фіолетова вздовж всієї прибережної смуги і непередаваний запах!" ― розповів блогер.


Також відомо, що в селі, про яке йде мова, розташований Інкерманський завод. Напевно, ви зустрічали їх продукцію на полицях українських магазинів алкогольних відділах. Повідомляється, що компанія торгує з Росією і Китаєм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, что жителі анексованого Кримського півострова, Армянська зокрема, всі намагаються оговтатися після декількох хімічних атак, після яких сотні людей звернулися за медичною допомогою. В місто прийшла нова біда: одним з наслідків екологічної катастрофи стала іржа, яка покриває тепер все, що тільки можна.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Бастіон і Бал: в аннексированном Криму по тривозі підняли ракетників.


"Знай.uа" писав, сотні тисяч постраждалих, лікарні переповнені: саме масове отруєння людей сколихнуло країну.