Київська поліція затримала п'ятьох підозрюваних у справі замаху на життя керівника організації "С14" Сергія Мазура. Відомо, що до рук правоохоронців потрапили ймовірні замовник та виконавці.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника ГУ Нацполіції Київської області Дмитра Ценова.

"Ми встановили чотирьох осіб, причетних до скоєння даного злочину. Це житель Києва - організатор, який пройшов службу в АТО, зараз демобілізований. Два жителя Чернігівської і ще один мешканець Києва. На сьогоднішній день ми затримали всіх учасників злочинної групи", - повідомив Ценов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами головного копа Київської області стало відомо, що в даний момент відбувається судове засідання по обранню злочинцям запобіжного заходу. Правоохоронці клопотатимуть про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

"Ми встановили й замовника вбивства", - сказав він, додавши, що замовника також затримано.

"Затриманих на сьогодні п'ять осіб. Співучасники, які підшукували знаряддя злочину - боєприпаси, затримано замовника та затримані виконавці цього злочину", - додав правоохоронець.

Варто нагадати, що в Дніпропетровській області в місті Павлограді невідомі напали на місцевого активіста "Національних дружин" Юрія Малімонова. З'явилася інформація, що в результаті жорсткого побиття активіст отримав важкі травми. Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook керівника дніпровської організації "Національного корпусу" Дениса Котенка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернівцях стався вельми дикий випадок. За зауваження на вулиці чоловіка жорстоко побили. У даний момент потерпілий знаходиться в лікарні у важкому стані. За інформацією місцевих журналістів, стало відомо, що між двома чоловіками стався серйозний скандал після того, як один видав іншому зауваження про паркування авто.

Нагадаємо, з'явилося досьє на ймовірного вбивцю Віталія Олешка

Як повідомляв Знай.uа київські копи жорстоко побили підлітка: відео

Знай.uа писав, у Києві копи по-звірячому побили журналіста: фото