Відомий волонтер та громадський активіст Юрій Касьянов днями опублікував на своїй сторінці гнівний пост, який відкрив очі багатьом українцям "підводні камені" політичного хаосу в країні та власне, місце у цій ситуації народу.

"Усім політфанам Тимошенко, Порошенка, Гриценка та їм подібним присвячується. Ви - раби. Ви просто стадо рабів, які готові "цілувати ноги" своєму лідеру. Ви привели до влади їх усіх - Курчу, Ющенка, Януковича, Порошенка. Ви подарували економіку країни олігархам, поховали мрії Майдану і привели у наш спільний дім війну. Тому у вас немає ні власного "я", ні гідності, ні відчуття свободи та відповідальності. Ви - раби, і той, хто на ваших горбах приходить до влади - повелитель рабів. Вільних людей "обожнювати" своїх "лідерів" не змусить ніхто", - написав Касьянов.

"Це просто дика країна, племенні вожді і шамани якої хизуються один із одним рукостисканням із білою людиною" чи фото, зробленим у далекій метрополії під час турне бродячого цирку. Посмішка Меркель і фотомонтаж Трампа заміняють ці особистісні досягнення для жителів "племені". А ось раніше від них вимагалося зоча б уміння "вкликати дощ", - зіронізував блогер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Україна втратила мільярди через корупційну схему, організовану Пінчуком та Коломойським. Так вважає очільник редакторського відділу одного з українських видань Михайло Бродський.

Він впевнений, що олігархи провернули масштабну махінацію, ухиляючись від податків, а бюджет у свою чергу не дорахувався чималої суми, схема полягала в розподілі трубопрокатного і феросплавного заводів, а також "Укрсоцбанку".

Як повідомляв раніше Знай.ua, епопея із судом над президентом-утікачем Віктором Януковичем продовжується, а у вівторок, 30 жовтня, українцям розкрили дату наступного засідання.

У прес-релізі йдеться, що обвинувачений у державній зраді екс-президент-утікач Віктор Янукович виступить у суді з останнім словом 19 листопада.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Також Знай.ua писав про те, що Україна поставила вимогу до РФ і представників Кремля з ОРДЛО негайно скасувати підготовку так званих виборів на окупованому Донбасі.