Оболонський районний суд української столиці для так званої промови "останнього слова" викликав підозрюваного у держзраді президента-втікача Віктора Януковича. Відомо, що судове засідання призначено на 19 листопада.

Про це стало відомо завдяки повідомленняю у виданні "Урядовий кур'єр".

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Так, судове засідання, на якому повинен виступити Янукович, заплановано на 10: 00 годину за адресою: Київ, вул. М. Тимошенко, 2-Е. Суддею на засіданні буде Владислав Дев'ятко. В порядком засідання передбачено, що поважними причинами неявки до суду вважаються утримання під вартою Януковича, відсутність його за місцем проживання через відрядження або подорожі, смерть родичів або тяжка хвороба.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також перешкодою для прибуття до суду можуть бути обставини непереборної сили (епідемії, військові події, стихійні лиха тощо). При цьому у повістці зазначається, що Януковичу дозволено брати участь у судовому засіданні по відеоконференцзв'язку.

Варто нагадати, що епопея з судом над президентом-втікачем Віктором Януковичем триває, а у вівторок, 30 жовтня, українцям розкрили дату наступного засідання. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби суду.

У прес-релізі говориться, що обвинувачений у державній зраді екс-президент-утікач Віктор Янукович виступить у суді з останнім словом 19 листопада. Про це під час засідання Оболонського суду Києва заявив суддя В'ячеслав Дев'ятко.

Нгадаємо, раніше повідомлялося, що президент-утікач Віктор Янукович, який під час кривавих подій на Майдані переховувався на території Російської Федерації, сьогодні може серйозно вплинути на відносини ОРДЛО і української столиці.

З'явилися пропозиції від колишніх регіоналів, які допускають, що екс-президент України цілком міг би очолити угруповання "ДНР" і "ЛНР".

Нагадаємо, Януковичем займеться американець.

Як повідомляв Знай.uа справа Манафорта "заглохла", і ось чому.

Знай.uа писав, Янукович терміново скликав адвокатів в Росію, щось назріває.