Офіс великих платників податків назвав рітейлерів з числа обслуговуваних ними клієнтів, які виплачують мінімальну або близьку до цієї суми заробітну плату найбільшій кількості співробітників при середньому рівні зарплат у галузі 9,5 тис. грн.

Про це передає "Хвиля".

Антирейтинг очолили супермаркети "ЕКО", де 4,9 тис працівників отримують зарплату 3,6 тис. грн. Слідом ідуть супермаркетів "Варус" з 4,1 тис. грн на місяць такому ж числу співробітників. Замикають трійку супермаркети "Фуршет", де 2,1 тис працівників отримують 3,7 тис. грн.

Раніше повідомлялося, що в приватному секторі на хорошу прибавку до 27-30% у наступному році можуть розраховувати працівники аграрної сфери, страховики, фінансисти і фахівці робітничих спеціальностей. А от вчителі ризикують зовсім залишитися без індексації. Про це повідомляє Хвиля з посиланням на OBOZREVATEL.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так багато експертів стверджують, що в 2019 році українці будуть заробляти більше 10,5 тис. грн. Мінімальна зарплата, згідно з прийнятим у першому читанні проекту бюджету, збільшиться в наступному році всього лише один раз – в січні. Мінімалку піднімуть до 4 170 грн.

Найбільше серед бюджетників пощастить терапевтам, педіатрам та сімейних лікарям – їх зарплати зростуть у результаті реформи первинної медицини.

Також великі оклади очікують ті, хто освоїв дефіцитну спеціальність: слюсарі, сантехніки, зварювальники, машиністи.

Біржа праці переповнена безробітними юристами, а роботодавці буквально воюють за хорошого кранівника або слюсаря. І найчастіше доводиться конкурувати з польськими колегами.

Так брак робочих рук змушує українських роботодавців підвищувати зарплати. Цей фактор потрапив серед інших у інфляційний звіт НБУ і консенсус-прогноз Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Нагадаємо, 25 жовтня оприлюднили щорічний рейтинг 100 найбагатших людей в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховна Рада розподілила кошти державної казни на 2019 рік.

Також "Знай.ua" писав, скільки українцям "світить" на різних посадах в Польщі.