"Будь ласка, не проходьте повз…Я змушена звернутися за допомогою", - із таким посилом нещодавно вийшов досить суперечливий пост у Facebook.

Його авторка, Наталія Бурейко стверджувала, що останні кілька тижнів її переслідують та погрожують, почалося все із сайтів знайомств. Чоловік на ім'я Олександр нібито обіцяв дівчині безбідне життя:

"Познайомилася з ним, з Олександром. Спершу він здавався галантним чоловіком і джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і положенням в суспільстві. Потім почав нав'язливо й агресивно наполягати на зближенні, за яке обіцяв мене "озолотити". Якимось чином він дізнався про мене все. Адреси мене і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакти, погрожуючи фізичною розправою. А вчора мені прислали квіти і відрубані пташине лапи. Олександр написав, що це він", - скаржилася вона.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вказаною особою виявився Олександр Варченко. Дівчина навіть додала фото на підтвердження своїх слів, втім у її версії багато розбіжностей.

З огляду на, що всередині ДБР (Державне Бюро Розслідувань) йде зараз війна між керівником організації, якого позаочі називають людиною Пашинського і Турчинова, а також частиною інших високопоставлених співробітників, включаючи Варченка, котрий орієнтується на Банкову, не можна виключати, що поява цієї інформації - частина цієї війни.

Та Наталія не заспокоїлася, пішла до прокуратури. Пости знову почали з'являтися із відповідною документацією.

"Повна його посада називається: "заступник голови департаменту захисту економіки Національної поліції України". На даний момент я беззахисна і не знаю до кого звернутися.…подала заяву про погрози і переслідування в прокуратуру. Вчора ввечері, після мого поста, до моїх батьків приїхали додому невідомі люди з розпитуваннями про те де я перебуваю і чи знають куди потрапила їхня дочка, розповіли, що мене шукає поліція, чим дуже налякали моїх близьких".

Нагадаємо, звинувачений в сексуальних домаганнях до студентки коп вийшов з тіні. Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі невідомий накинувся із сокирою на копів. Також "Знай.ua" писав, стало відомо, як перевірити документи та власника при оренді житла.