В Одесі помер відомий військовий лікар Олег Кушнір, який рятував і бійців, які отримали поранення на Донбасі.

Йому стало погано на роботі - під час операції. Колеги-медики нічого не змогли зробити. Про трагедію повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Андрій Танцюра.

Тяжело писать, особенно если встречаешь человека почти каждый день в госпитале, идущего тебе навстречу, улыбчивого и...

Geplaatst door Андрей Танцюра op Woensdag 7 november 2018

"Раптово пішов з життя один з кращих госпітальних лікарів, начальник клініки інтенсивної терапії Одеського військового госпіталю Кушнір Олег Сергійович! Пішов на робочому місці, під час операції, рятуючи життя іншим, він не вберіг себе!" - написав він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як з'ясувалося, під час операції Олегу Кушніру стало погано і він присів відпочити. Три години лікарі госпіталю і приватних клінік намагалися повернути його до життя, але запустити серце так і не вдалося.

Раніше ми писали, що помер відомий радянський актор і каскадер Геннадій Четверіков. Відомо, що йому було 83 роки.

Про це стало відомо завдяки заяви режисера і сценариста Зої Климюк.

Відомо, що Геннадій Четверіков знявся у більш ніж 120 фільмах, серед найпопулярніших: "Пірати ХХ століття", "Хрустальов, машину!", "Важко бути богом", "Омелян Пугачов", "Ярослав Мудрий "В'язень замку Іф".

Крім цього артист займався силовими видами спорту, боротьбою, легкою атлетикою і брав участь у циркових виставах разом з силачами. Створені ним трюки досі не може повторити ніхто в світі.

Також ми писали, що 4 листопада стало відомо про смерть активістки, жертви замаху Катерини Гандзюк. Про це повідомляється на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

У віці 33 років в лікарні із-за обриву тромбу померла відома херсонська активістка Катерина Гандзюк.

"Знай.ua" писав, що помер геніальний вчений і лауреат Нобелівської премії.

Знай.uа писав, що українці прощаються з Катериною Гандзюк.