На п'ятницю, 9 листопада, Національний банк України (НБУ) встановив такий офіційний курс долара США до гривні: 27,92 грн/долар, що на 3 копійки вище порівняно з попереднім банківським днем.

Обмін валюти
Обмін валюти

Таким чином, у порівнянні зі значеннями 8 листопада, курс долара виріс на дві копійки після падіння на шість. При цьому долар втримався нижче психологічної позначки в 28 гривень, яку до цього тижня не пробивав вниз з 18 жовтня.

На тлі повідомлення НБУ про валютної стабілізації, аналітики чекають зміцнення гривні. Протягом листопада експерти очікують зниження курсу долара в Україні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали, що в найближчі два місяці в Україні зникне банк, назва якого, на жаль, не повідомляється. Вкладникам радять бути обережними і пильно моніторити новини своїх банків. Про це в понеділок, 5 листопада, повідомляє видання Контракти, посилаючись на жовтневий огляд банківського сектора НБУ. Відзначається, що банківська установа покине ринок без ліквідації юридичної особи.

Всього станом на 31 жовтня 2018 року в Україні працювали 79 банків.

Також стало відомо, що в системі ProZorro.Продажі 22 листопада відбувся аукціон з продажу прав вимоги і інших майнових прав за кредитними договорами, укладеними ліквідованим Брокбізнесбанкомс юридичними особами.

Крім того, ми повідомляли, що в 2019 році українцям почнуть підвищувати зарплати. Але поспішати радіти не варто.

У НБУ є дві новини, як завжди одна хороша і одна погана. Хороша: в 2019-2020 роки в Україні продовжиться зростання зарплат. Погана: темпи зростання будуть сповільнюватися. Про це йдеться в Інфляційному звіті Нацбанку за жовтень, передає Хвиля.

Також ми писали про те, як притиснути роботодавців, які затримують зарплату. У зв'язку з тим, що борг за зарплаті в Україні зріс на 6,5%, Міністерство соціальної політики хоче дозволити не працювати в разі невиплати зарплати компанією.

Нагадаємо, в СБУ перерахували всі шахрайські схеми, які на сьогодні вдалося виявити при спробі взяти кредит на ім'я чужої людини.

Як повідомляв портал Знай.uа українцям розповіли, як і де вони будуть отримувати пенсії після скандалу з "Укрпоштою" і закриттям відділень.

Знай.uа писав про те, що експерти розповіли, коли долар припинить знущання.