В аеропорту Каїра екстрено сів літак авіакомпанії YanAir, що летів в Київ з Шарм-Ель-Шейха. Причиною аварійної посадки стали буйні пасажири, які влаштували бійку прямо на борту. Вгамувати бешкетників не вдалося, тому лайнер пішов на аварійну посадку. Ця посадка призвела до затримки ще чотирьох рейсів з українськими туристами, пише прес-служба авіакомпанії Join UP.

"Рейс YE5015 Київ - Шарм-ель-Шейх авіакомпанії YanAir від 8 листопада здійснив вимушену посадку в аеропорту міста Каїр у зв'язку з інцидентом, пов'язаним з бійкою пасажирів на борту",- сказано в повідомленні.

Подальший політ виявився неможливим, оскільки льотний час добіг кінця. Туристам, які в результаті інциденту не змогли вилетіти за призначенням, було надано житло в чотиризірковому готелі Cyrene Island та харчування за рахунок авіакомпанії.

Дана ситуація стала причиною затримок пов'язаних рейсів:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

YE5021 02:00 (було) - BAY2091 Київ - Хургада 06:05 / 10:05

YE5214 07:00 (було) - BAY2094 Хургада - Львів 11:05 / 15:05

YE5213 12:00 (було) - BAY2093 Львів - Хургада 16:05 / 20:05

YE5022 17:00 (було) - BAY2092 Хургада - Київ 21:05 / 01:05

Туристи, у яких були заплановані рейси в Єгипет з Києва і Львова, проінформовані про затримки заздалегідь. Приїжджі туристи розселені в готелях за рахунок туроператора.

Як повідомляв портал "Знай.uа", київський аеропорт Бориспіль масово скасовує рейси. Пасажирів кинули напризволяще. Зірвану подорож нікому не компенсували навіть альтернативи немає. Як пояснили пасажирам, причина в несприятливих погодних умовах, зокрема – підвищеної туманності.

Напомним, італійський лоукостер Ernest Airlines перетворює подорож у пекло.

Також нагадаємо, що п'яний росіянин випадково посадив літак, і залишився відпочивати за гратами.

Росіянин, який летів на курорт до Туреччини, почав свій відпочинок ще в літаку. За традицією, неабияк випивши, чоловік влаштував бійку на борту лайнера, який довелося негайно посадити.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на представників екстреної служби.

Як повідомляє джерело, один з пасажирів рейсу Москва-Стамбул під час польоту почав чіплятися до людей в салоні і в кінці спровокував бійку з сусідами.

Бортпровідники намагалися заспокоїти неадеквата, але все марно. Тому пілот вирішив посадити літак. Після приземлення в Краснодарі, хулігана зняли з рейсу і відправили до поліцейського відділку.

Після цього літак попрямував до турецького курорту.