У "ДНР" заявили про перемогу Пушиліна на так званих "виборах", які пройшли цими вихідними.

Новообраний ватажок "ДНР" отримав 60,85% голосів, - передає РБК-Україна з посиланням на пропагандистські ЗМІ.

"Центральна виборча комісія" так званої "Донецької народної республіки" ( "ДНР") повідомила про перемогу Дениса Пушилін Денис Володимирович на "виборах".

вибори в ДНР

За даними "ЦВК" псевдореспубліки, новообраний ватажок "ДНР" отримав 60,85% голосів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Додамо, раніше ЗМІ писали, що за результатом "виборів" в "ЛНР", ватажком визнали Леоніда Пасічника, за якого раніше віддали 68,3% голосів.

Як выдомо так званы "вибори" на окупованих територіях Донбасу влаштували у неділю, 11 листопада.

За словами президента України Петра Порошенка, жодна цивілізована країна світу ніколи не визнає ці "вибори", організовані Росією.

Денис Пушилін

Таокж раніше повідомлялося, що за даними представників СБУ, помічник президента РФ Владислав Сурков гарантував Пушиліну приватне заступництво.

Пушилін

Нагадаємо, жителі окупованого Донецька виступили проти "виборів". на знак протесту вони псують бюлетні.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній заступник міністра оборони Греції Костас Ісіхос переконує, що так звані "вибори" в ОРДЛО відповідають усім стандартам.

Також Знай.ua писав про те, що так звані "вибори" на території "ЛДНР" відіграють значну роль лише у тактичному вимірі планів Кремля.

Дивіться: Вибори в ОРДЛО