На 81 році не стало знаменитого композитора, артиста Ігоря Лученока. Народний артист республіки Білорусь і СРСР помер після інсульту.

Про смерть чоловіка повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ансамблю "Сябри" Анатолій Ярмоленко.

"Пішов у світ інший великий композитор, народний артист СРСР, народний артист Білорусі Ігор Михайлович Лученок... Співчуття рідним і близьким. Щира скорбота в наших серцях. Вічна пам'ять", - написав у соцмережі колега Народного артиста.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як стало відомо, на початку листопада Лученок потрапив до лікарні у важкому стані. Йому діагностували інсульт, одразу ж лікр провели операцію. Одна це не допомогло, організм артиста не витримав.

Найбільшу популярність принесли композитору його пісні, написані для найпопулярніших груп "Пісняри", "Сябри", "Вєраси". Також Ігор Лученок був автором пісень Софії Ротару, Валентини Толкунової, Льва Лещенка, Едуарда Хіля та багатьох інших.

Дивіться: Яким запам'ятають композитора шанувальники та колеги

Нагадаємо, у Росії на 55 році життя помер відомий актор, один з найяскравіших зірок популярного "Єралашу" Микола Рум'янцев.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Білорусі помер відомий радянський каскадер, трюки якого не міг повторити більше ніхто. На 84 році життя не стало Геннадія Черверикова.

Також Знай.ua писав про те, що у Сполучених Штатах (Лос-Анджеліс) на 95-році життя помер творець культових коміксів та засновник кіновсесвіту Marvel Стен Лі.